Yagmur Forumu Paylaşım Uzmanları

Gelişmiş Arama

Forum Radyo ( Chat ) Müzik Köşesi Hint ( Bollywood ) Online Film Film İndir Yardım ?

Go Back   Yagmur Forumu Paylaşım Uzmanları Paylaşım Uzmanları Forum Hakkında Öneri, Şikayet ve Sorunlar bölümü

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 07/08/2009, 12:37   #1
YAĞMURLA GELEN
υzαкℓαşтıяıℓ∂ı!!
Konular: 16
Tecrübe Puanı: 0
YAĞMURLA GELEN is a jewel in the roughYAĞMURLA GELEN is a jewel in the roughYAĞMURLA GELEN is a jewel in the rough
Standart Yağmur forumu paylaşım uzmanları

Merhabalar öncelikle söyleyeceklerim üyelere değil idareci olanlaradır. bu yüzden kimse kraldan fazla kralcı olmaya kalkıp cevap yazmasınlar..benim muhatabım modlar ve admin dir...

Buradaki üyelik sürem diğerleri kadar uzun değildir, site içinde fazla aktifte sayılmam.. benim ilgilendiğim sadece hint sineması olduğu için başka bölümleri dolaşmadım bile...o yüzden oralardaki durumu bilemem ama hint bölümünde oldukça fazla sorun var...bu sorunlardan birisine yaptığım eleştiri aşağıdaki linktedir...modlar demiyeceğim ama umarım admin gereğini yapar...şikayetimizi dikkate alıp mod olan görevlilere gereğinin yapılması talimatını verir...yada bu mesajımda diğer üyelerin konulara verdikleri cevaplar gibi muallakta bırakılır...karar idareci arkadaşların...

son olarak idareci arkadaşlara bir tavsiyem daha var sitenin adını iyi okusunlar ve gerçekten o isme yakışır bir şekilde davransınlar aksi taktirde onların uzmanlık olarak gördüğü işi ben amatörlük olarak yorumlarım....

TEŞEKKÜRLER....

[Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]
YAĞMURLA GELEN Çevrimdışı  
Alt 08/01/2010, 14:44   #2
Pharisäer
Konular: 674
Thanked 1.450 Times in 397 Posts
Tecrübe Puanı: 22
Pharisäer has a reputation beyond reputePharisäer has a reputation beyond reputePharisäer has a reputation beyond reputePharisäer has a reputation beyond reputePharisäer has a reputation beyond reputePharisäer has a reputation beyond reputePharisäer has a reputation beyond reputePharisäer has a reputation beyond reputePharisäer has a reputation beyond reputePharisäer has a reputation beyond reputePharisäer has a reputation beyond repute

164 mesajın var bır dunya edebıyat parcalamıssın ....sen rahat ol kırık lınkler ıhbar edılgı taktırde zaten gereken yapılıyor ...ıhbar dısında yetkılı tum arkadaslar konu takıbınde bulunuyor ...bır daha bu gıbı gereksız postlar atmayın

konu kilit..

Pharisäer Çevrimdışı  
Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Etiketler
forumu, paylaşım, uzmanları, yağmur

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil