Yagmur Forumu Paylaşım Uzmanları |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
υzαкℓαşтıяıℓ∂ı!!
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008Yaş: 30
Konular: 16 Mesajlar: 234
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar öncelikle söyleyeceklerim üyelere değil idareci olanlaradır. bu yüzden kimse kraldan fazla kralcı olmaya kalkıp cevap yazmasınlar..benim muhatabım modlar ve admin dir...
Buradaki üyelik sürem diğerleri kadar uzun değildir, site içinde fazla aktifte sayılmam.. benim ilgilendiğim sadece hint sineması olduğu için başka bölümleri dolaşmadım bile...o yüzden oralardaki durumu bilemem ama hint bölümünde oldukça fazla sorun var...bu sorunlardan birisine yaptığım eleştiri aşağıdaki linktedir...modlar demiyeceğim ama umarım admin gereğini yapar...şikayetimizi dikkate alıp mod olan görevlilere gereğinin yapılması talimatını verir...yada bu mesajımda diğer üyelerin konulara verdikleri cevaplar gibi muallakta bırakılır...karar idareci arkadaşların... son olarak idareci arkadaşlara bir tavsiyem daha var sitenin adını iyi okusunlar ve gerçekten o isme yakışır bir şekilde davransınlar aksi taktirde onların uzmanlık olarak gördüğü işi ben amatörlük olarak yorumlarım.... TEŞEKKÜRLER.... [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...] |
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Konular: 674 Mesajlar: 682
Thanked 1.450 Times in 397 Posts
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
164 mesajın var bır dunya edebıyat parcalamıssın ....sen rahat ol kırık lınkler ıhbar edılgı taktırde zaten gereken yapılıyor ...ıhbar dısında yetkılı tum arkadaslar konu takıbınde bulunuyor ...bır daha bu gıbı gereksız postlar atmayın
konu kilit.. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| forumu, paylaşım, uzmanları, yağmur |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |